Boleję nad tym. Grzeczna dziewczynka tylko w bajkach (jakie jej zapewne psychofanka serwuje) da radę zakapiorowi.
Idze brakuje głowy by być Djokovic'iem w spódnicy.
Boleję nad tym. Grzeczna dziewczynka tylko w bajkach (jakie jej zapewne psychofanka serwuje) da radę zakapiorowi.
MalaLala pisze: ↑14 lut 2025, 17:07Boleję nad tym. Grzeczna dziewczynka tylko w bajkach (jakie jej zapewne psychofanka serwuje) da radę zakapiorowi.
Idze brakuje głowy by być Djokovic'iem w spódnicy. Mental ofiary zamiast mordercy.
MalaLala pisze: ↑14 lut 2025, 17:09MalaLala pisze: ↑14 lut 2025, 17:07Boleję nad tym. Grzeczna dziewczynka tylko w bajkach (jakie jej zapewne psychofanka serwuje) da radę zakapiorowi.
Idze brakuje głowy by być Djokovic'iem w spódnicy. Mental ofiary zamiast mordercy.
Miękka faja (nie wiem jaki jest odpowiednik u kobiet)-(
@
Ups, zamiast edycji odpisywałem do siebie. Sorki, ale mną jako kibicem trzepie-(
Niestety, żadne nie zostało skierowane do p. Darii.Iga przegrała przede wszystkim z własną głową. I to każe postawić kilka ważnych pytań.
Prawda. Niemniej w tych okolicznościach nie wykorzystała maxa. A w szczególności boli, że legendą nie będzie, ba nawet nie wiem czy będziemy wspominać jakieś jej 'legendarne' mecze.
To miłe, że do niektórych dotarło po 20 latach, że ten znienawidzony Hannawald budował legendę Małysza i był mu zwyczajnie potrzebny.Robertinho pisze: ↑15 lut 2025, 12:52 https://www.sport.pl/tenis/7,64987,3168 ... &s=BoxOpMT
@DUN I LOVE @Kamileki @Kiefer @Nando obudzili się. xD
Utytułowaną tak. Ale niestety nijaką. Z perspektywy rywalizacji (z kim, z Sabalenką?) raczej jej nie będziemy pamiętać.
Oczywiście na początku kasa najważniejsza, ale jak już masz jej jak lodu to zaczynasz myśleć o innych wartościach.
Mam to samo. Nie ma co dramatyzować z tymi pięknymi spotkaniami do zapamiętania. W ostateczności liczy się co w gablocie, a tam już jest świetnie. A może być tylko lepiej. Każdy by chciał żeby to były epickie wydarzenia. Ja mam nadzieję, że w końcu Iga będzie mieć plan B na wydarzenia kortowe, bo tutaj kuleje nadal. Sprawy mentalne oczywiście też, nie ma co się oszukiwać. Wyszła na Ostapenko przestraszona co było widać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości