czy Forumowicze MT biegają

Sam biegam, choć głównie w zimie. W lecie staram się grać w tenisa, choć ostatnimi laty kiepsko to wychodzi. Maratonu czy triathlonu nie dałbym rady nawet w połowie zaliczyć, ale sam maraton to moje marzenie w przyszłości.
A miesięcznie ile tak kilo wykręcasz?Pitny pisze:Biegam dość regularnie, gdyż po prostu lubię od najmłodszych lat.
TadX pisze:A miesięcznie ile tak kilo wykręcasz?Pitny pisze:Biegam dość regularnie, gdyż po prostu lubię od najmłodszych lat.
25km to już dla mnie strasznie dużo. Rany julekrobpal pisze:2 lata temu biegałem dość sporo, głównie średnie dystanse, do 25 km. Po pewnym czasie mi się jednak takie bieganie znudziło, a po drugie to niezdrowe.
Teraz rekreacyjnie, maksymalnie pół godzinki, ze 2 razy w tygodniu.
Ja właśnie po miesiącu nicnierobienia wróciłem do biegania dziś. TragediaPitny pisze:TadX pisze:A miesięcznie ile tak kilo wykręcasz?Pitny pisze:Biegam dość regularnie, gdyż po prostu lubię od najmłodszych lat.
Tak dokładnie ciężko powiedzieć. Z każdym miesiącem jest więcej, i to cieszy.
To był twój debiut w maratonie?Jacuszyn pisze:Pierwszy z pięciu kroków w stronę Korony Maratonów Polskich wykonany - przedwczoraj przebiegłem Cracovia Maraton. Pogoda do biegania idealna - pod chmurką, początkowo nawet lekki deszcz. Biegłem równym tempem, które o dziwo wytrzymałem. Dwa dni przerwy i od jutra powrót do treningów, bo we wrześniu kierunek Wrocław.
TakJoao pisze:To był twój debiut w maratonie?
Gratulacje, jesteś wielki.Jacuszyn pisze:Pierwszy z pięciu kroków w stronę Korony Maratonów Polskich wykonany - przedwczoraj przebiegłem Cracovia Maraton. Pogoda do biegania idealna - pod chmurką, początkowo nawet lekki deszcz. Biegłem równym tempem, które o dziwo wytrzymałem. Dwa dni przerwy i od jutra powrót do treningów, bo we wrześniu kierunek Wrocław.
Właśnie wróciłem z Dębna i powiem szczerze, że w tym roku to napewno dalej niż do Warszawy czy Poznania jeśli chodzi o kierunek północny nie pojadę.yeezo pisze:Ja z kolei mam zamiar wziąć udział w maratonie w pucku, skromne 5km. To mój trzeci maraton, ale przygotowania idą całkiem całkiem. Ktoś jeszcze szykuje się do jakichś biegów na północy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Federasta20 i 0 gości