Chyba ktoś na górze oglądał poczynania Alexa z Rafą i nie wytrzymał. xD
Wyszedł z 0-2 na 1-1 w setach Spaghetti.no-handed backhand pisze: ↑10 lip 2024, 17:34 Latający po korcie potwór Musetti (w drugim secie).
Serwował na seta żabojad, potem miał setową przy serwisie Fritza i najprawdopodobniej zacznie trzecią partię przegrywając 0-2.
Będzie finał Kiefer, mamy to !Kiefer pisze: ↑06 lip 2024, 10:25Nie musi go akurat Fritz pokonać, zakładam, że odpadnie wcześniej Serb, chciałbym się mylić ofc, bo z tej dolnej połówki Serb jest jedynym, którego w finale chciałbym zobaczyć, reszta paziów mnie w ogóle nie interesuje.
Marcelo_Rios pisze: ↑10 lip 2024, 18:37 @Kamileki
Co czujesz, gdy klątwa, którą rzuciłeś na forum mtenis jest tak blisko realizacji? GOAT ma już realne szanse, właśnie teraz na Wimbledonie zdobyć 25. tytuł WS.
Co czujesz? Opisz to.
Leci z Alcarazem w siódmej rundzie.Marcelo_Rios pisze: ↑10 lip 2024, 18:37 @Kamileki
Co czujesz, gdy klątwa, którą rzuciłeś na forum mtenis jest tak blisko realizacji? GOAT ma już realne szanse, właśnie teraz na Wimbledonie zdobyć 25. tytuł WS.
Co czujesz? Opisz to.
To nie była klątwa. Realnie wtedy (w 2021 roku) sądziłem że te 25 powinien zdobyć Novak. Aczkolwiek przyznam, że po wycofaniu się z tegorocznego RG przeszło mi przez myśl, że może się już ostatecznie na 24 zatrzymać Serb. Kilka tygodni później sytuacja jest zupełnie inna, uraz kolana okazał się niegroźny, drabinka bardzo przyjemna, forma Serba całkiem niezła i wiele wskazuje na to, że szykuje się rewanżowy mecz finałowy.Marcelo_Rios pisze: ↑10 lip 2024, 18:37 @Kamileki
Co czujesz? Opisz to.
Leci, ale w kulki i nie z Alcarazem, a z Medvedevem. Porządny chłopina Daniil wyczyści górną połowkę już do końca, żeby oddać się GOAT-owi w trzech szybkich.no-handed backhand pisze: ↑10 lip 2024, 18:44Leci z Alcarazem w siódmej rundzie.Marcelo_Rios pisze: ↑10 lip 2024, 18:37 @Kamileki
Co czujesz? Opisz to.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości