BędzieDUN I LOVE pisze:Nie.Advantage pisze:Będzie jedynka na koniec sezonu?

BędzieDUN I LOVE pisze:Nie.Advantage pisze:Będzie jedynka na koniec sezonu?
Raczej nie, ale na początku przyszłego całkiem realne.Joao pisze:BędzieDUN I LOVE pisze:Nie.Advantage pisze:Będzie jedynka na koniec sezonu?
Będzie bardzo ciężko. Federer goni jak może po Wimbledonie. Szwajcar zdobył 3320 pkt (4 turnieje) przy 1760 Serba (5 turniejów). Coś tam jeszcze za Davis Cup wpadło.Advantage pisze:Byłoby super, gdyby tak się stało. Hejterzyfani Nadalamieliby spore pole do popisu. A za ten turniej wielkie brawa dla Maestro.
Całe szczęście, że Ty tak mało hejtujesz. Szczególnie w ostatnim czasie.Advantage pisze:Byłoby super, gdyby tak się stało. Hejterzyfani Nadalamieliby spore pole do popisu. A za ten turniej wielkie brawa dla Maestro.
If Roger Federer wins Basel, Paris & London (as he did in 2011), then he's guaranteed year-end world No. 1 no matter what Novak Djokovic does.
Te trzy turnieje to max 3000 pkt do zdobycia. Jeśli Djoko przegra w finałach Paryża i Londynu(1600 pkt), a Fed wszystko zgarnie, to numer 1 będzie jego. Oczywiście Szwajcar nie musi wygrywać wszystkiego numer 1 może mu dać np. taki układ: wygrana Bazylea, finał Paryża, finał WTF (z 4 zwycięstwami w turnieju). Takie wyniki dają 2100 pkt, Djoković musiałby mieć mniej niż 1110 pkt (np. 1/2 Paryża i 1/2 WTF dają łącznie 960 pkt). Matematycznie szansę są, ale w praktyce pewnie będzie o to niezwykle ciężko.Advantage pisze:Ostatnio prawie w ogóle nic nie pisałem. Nie mam czasu i zbytniej chęci na hejtowanie.
If Roger Federer wins Basel, Paris & London (as he did in 2011), then he's guaranteed year-end world No. 1 no matter what Novak Djokovic does.
No tak i spacerek Feda do finału....Rodżer Anderłoter pisze:Byleby w top 2 został. To stwarza jakieś tam szanse na parę serbsko-hiszpańską w semi AO '15.
W 1982 McEnroe był jedynką pod koniec roku bez zdobycia Szlema.Joao pisze: Jeśli Fed zodbyłby pozycję lidera na koniec sezonu, zostałby najstarszym liderem pod koniec roku (rekord Agassi 29 lat) i jedynym zawodnikiem bez Szlema z jedynką na koniec roku (to jeszcze muszę sprawdzić).
Dokładnie. Coś na kształt USO '13 u Rafy.matek20 pisze:No tak i spacerek Feda do finału....Rodżer Anderłoter pisze:Byleby w top 2 został. To stwarza jakieś tam szanse na parę serbsko-hiszpańską w semi AO '15.
Ja mam nadzieję, że po drodze Rafę i Djokovicia ktoś odstrzeli, a w finale Federer może grać z DimtrovemRodżer Anderłoter pisze:Dokładnie. Coś na kształt USO '13 u Rafy.matek20 pisze:No tak i spacerek Feda do finału....Rodżer Anderłoter pisze:Byleby w top 2 został. To stwarza jakieś tam szanse na parę serbsko-hiszpańską w semi AO '15.
Nie może być.matek20 pisze:Spokojnie w przyszłym roku już wszystko wróci do normy. Dominacja Djoka i Nadala.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości