Miami 🇺🇸 - pary 1/2 finału turnieju głównego:
Jakub Mensik 🇨🇿 vs [3] Taylor Fritz 🇺🇸
[4] Novak Djokovic 🇷🇸 vs [14] Grigor Dimitrov 🇧🇬
Zestarzało się z godnością.no-handed backhand przed meczem podczas rozmowy z bratem, choć i tak zakwalifikuje mi to jako cytat z forum a nie chce mi się tego usuwać pisze: ↑27 mar 2025, 22:49 Korda to leszcz
Lepiej narysuj autoportret Mensika żeby Kiefer zobaczył jak chłop wygląda.no-handed backhand pisze: ↑28 mar 2025, 9:08 Ja z kolei uważam że Dimitrow powalczy i Fritz wygra, więc pewnie masz rację.![]()
Mogę narysować autoportret Mensika, ale będzie wyglądał jak ja.Kamileki pisze: ↑28 mar 2025, 9:10Lepiej narysuj autoportret Mensika żeby Kiefer zobaczył jak chłop wygląda.no-handed backhand pisze: ↑28 mar 2025, 9:08 Ja z kolei uważam że Dimitrow powalczy i Fritz wygra, więc pewnie masz rację.![]()
no-handed backhand pisze: ↑28 mar 2025, 9:11Mogę narysować autoportret Mensika, ale będzie wyglądał jak ja.Kamileki pisze: ↑28 mar 2025, 9:10Lepiej narysuj autoportret Mensika żeby Kiefer zobaczył jak chłop wygląda.no-handed backhand pisze: ↑28 mar 2025, 9:08 Ja z kolei uważam że Dimitrow powalczy i Fritz wygra, więc pewnie masz rację.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość