The Djoker pisze:
Wiodę tak zasrane życie ,ze osobistych wspomnień miał nie będe. Az strach tu coś napisać o sobie.
Ja jestem nienormalny. Wkurza mnie takie myślenie jak wszyscy, plynę pod prąd.
Najbardziej mnie poirytował Mario, jakoby guru tego forum mówi, co warto a co nie.
Kiedyś miałem cie za spoko gościa,a teraz wydajesz mi się bardzo zgorzkniałym i myślącym ze jest wszechwiedzący człowiekiem. Nikt mnie na tym forum tak nie denerwuje ostatnio, nawet COA.
Nie przejmuj się, przejdzie mu jak znów będzie mógł odtrąbić koniec Nadala. Raz już to zrobił, a że okoliczności zmusiły go do odwołania tej tezy, to wydaje Ci się zgorzkniały. A to nic więcej jak podwójny wk.rw. Raz, że nie miał racji, dwa że akurat w tej kwestii.
Dzielenie się osobistymi wspomnieniami nie jest takie złe. Rodzi czasem całkiem zabawne OT. Wiem, bo sam przetestowałem parę razy, nawet jeżeli są to średnio miłe przeżycia, także się nie krępuj. Co jak co, ale za to hejt Ci nie grozi tutaj. A jeśli nawet to w takich przypadkach administracja reaguje błyskawicznie.
A co do "gałki" interpretuj jak chcesz.
.png)
A już poważnie mówiąc, to Twoja bezpretensjonalność jest unikalna i dodaje kolorytu temu zdziadziałałemu forum.
Niezły OT zapodałem, ale proponuję jednak zamknąć temat
.gif)